• Badanie napojów bezalkoholowych

    Badanie napojów bezalkoholowych

  • Badanie jaj i przetworów jajecznych

    Badanie jaj i przetworów jajecznych

  • Badania Opakowań

    Badania Opakowań

  • Badanie tuszek i świeżego mięsa drobiowego

    Badanie tuszek i świeżego mięsa drobiowego

  • Badanie wyrobów cukierniczych

    Badanie wyrobów cukierniczych

Warning

Copy failed

Eggs and egg products

Eggs and egg products

Range of offered research includes the reference method for the determination of:

  • the total number of mesophilic microorganisms,
  • the number of yeast and/or mold,
  • the number of Enterobacteriaceae,
  • the number of coliforms bacteria,
  • the number of β-glucuronidase-positive Escherichia coli,
  • the number of coagulase positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species),
  • the number of Listeria monocytogenes,
  • the presence of Listeria monocytogenes,
  • the presence of Salmonella spp.
Inquiries: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.