• Badanie napojów bezalkoholowych

    Badanie napojów bezalkoholowych

  • Badanie jaj i przetworów jajecznych

    Badanie jaj i przetworów jajecznych

  • Badania Opakowań

    Badania Opakowań

  • Badanie tuszek i świeżego mięsa drobiowego

    Badanie tuszek i świeżego mięsa drobiowego

  • Badanie wyrobów cukierniczych

    Badanie wyrobów cukierniczych

Jaja i przetwory jajeczne

Jaja i przetwory jajeczne

Zakres oferowanych badań obejmuje referencyjne metody oznaczania:

  • ogólnej liczby drobnoustrojów mezofilnych,
  • liczby drożdży i/lub pleśni,
  • liczby Enterobacteriaceae,
  • liczby bakterii z grupy coli,
  • liczby β-glukuronidazo-dodatnich Escherichia coli,
  • liczby gronkowców koagulazo-dodatnich (Staphylococcus aureus i innych gatunków),
  • liczby Listeria monocytogenes,
  • obecności Listeria monocytogenes,
  • obecności pałeczek z rodzaju Salmonella spp.
Zapytania ofertowe: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.