• Badanie napojów bezalkoholowych

    Badanie napojów bezalkoholowych

  • Badanie jaj i przetworów jajecznych

    Badanie jaj i przetworów jajecznych

  • Badania Opakowań

    Badania Opakowań

  • Badanie tuszek i świeżego mięsa drobiowego

    Badanie tuszek i świeżego mięsa drobiowego

  • Badanie wyrobów cukierniczych

    Badanie wyrobów cukierniczych

Świeże mięso drobiowe i tuszki drobiowe

Świeże mięso drobiowe i tuszki drobiowe
  • obecność Salmonella Enteritidis i/lub Salmonella Typhimurium

Lista zawiera:

  • Parametry zgodne z aktualnym Rozporządzeniem Komisji (WE) nr 1441/2007 z dnia 5.12.2007 r. zmieniającym rozporządzenie (WE) nr 2073/2005 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych
  • Dodatkowe parametry (nie objęte rozporządzeniem) w zależności od zapotrzebowania klienta.
Zapytania ofertowe: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.