• Badanie napojów bezalkoholowych

    Badanie napojów bezalkoholowych

  • Badanie jaj i przetworów jajecznych

    Badanie jaj i przetworów jajecznych

  • Badania Opakowań

    Badania Opakowań

  • Badanie tuszek i świeżego mięsa drobiowego

    Badanie tuszek i świeżego mięsa drobiowego

  • Badanie wyrobów cukierniczych

    Badanie wyrobów cukierniczych

Zboża i przetwory zbożowe

Zboża i przetwory zbożowe

Zboża i produkty zbożowe

  • ogólna liczba drobnoustrojów mezofilnych – metoda klasyczna
  • liczba drożdży i pleśni – metoda klasyczna
  • liczba Escherichia coli – metoda klasyczna
  • liczba bakterii z grupy coli – metoda klasyczna
  • liczba Enterobacteriaceae – metoda klasyczna
  • liczba gronkowców koagulazo-dodatnich – metoda klasyczna
  • obecność Salmonella spp. – metoda klasyczna
  • obecność Listeria monocytogenses – metoda klasyczna
  • liczba Listeria monocytogenes – metoda klasyczna

Lista zawiera:
- Parametry zgodne z aktualnym Rozporządzeniem Komisji (WE) nr 1441/2007 z dnia 5.12.2007 r. zmieniającym rozporządzenie (WE) nr 2073/2005 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych
- Dodatkowe parametry (nie objęte rozporządzeniem) w zależności od zapotrzebowania klienta.

Zapytania ofertowe: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.